top of page

Onze werkwijze

Bij Focus Animation zijn we gepassioneerd over het creëren van opvallende animatievideo's die jouw bedrijf helpt schitteren in een drukke markt. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en bieden daarom een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak voor elk project.

01

Brainstormen

We starten met het brainstorm gedeelte van het proces. Hierbij gaan we in gesprek met jou om te begrijpen wat je bedrijf uniek maakt, wie je doelgroep is en wat je wilt bereiken met de animatievideo. We werken samen om een concept te creëren dat past bij jouw doelstellingen en budget.

02

Script

Op basis van onze brainstormsessie stellen we een script op dat de boodschap van de video helder en duidelijk overbrengt. Er is ook de mogelijkheid om zelf het script te schrijven indien gewenst.

03

Ontwikkeling & Feedback

Zodra het script is goedgekeurd, beginnen we met het ontwerp van de animatie. We maken gebruik van de nieuwste animatiesoftware en -technieken om jouw video tot leven te brengen. Tijdens dit proces houden we je op de hoogte van de voortgang en geven we je de mogelijkheid om feedback te geven.

04

Enjoy the succes

Tot slot leveren we de afgewerkte animatievideo aan jou af. We zorgen ervoor dat de video voldoet aan jouw specificaties en dat deze gemakkelijk kan worden geïntegreerd in jouw marketingcampagnes

bottom of page